Bilačeva poslanka? Jankovićevi: Prezgodaj je še.

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zoran Janković naj bi znova kandidiral za ljubljanskega župana, njegov poslanski sedež naj bi zasedla nekdanja vrhunska atletinja Britta Bilač.
Oglej si celoten članek

Čedalje več je namigovanj, da bo na nadomestnih županskih volitvah nekdanji ljubljanski župan in prejemnik največje podpore na parlamentarnih volitvah, predsednik Pozitivne Slovenije Zoran Janković, znova kandidiral za ljubljanskega župana. Njegov poslanski sedež naj bi zasedla nekdanja vrhunska atletinja Britta Bilač, portal Podlupo.net navaja svoje vire. V Pozitivni Sloveniji so nam povedali, da je še prezgodaj in da se bodo glede tega odločili ta teden. Nadomestne županske volitve bodo sicer potekale 11. marca, medtem ko bodo v Ljubljani 25. marca. Tako lahko županski kandidati vlagajo kandidature do 29. februarja.

Enkrat je Janković na omenjeno vprašanje že odgovoril, in sicer je pojasnil, da je to zdaj druga raven in da se bo posvetil dolgoročni gradnji stranke. Podobno pa je skrival odločitev za kandidaturo, ali pa se je odločil v zadnjem trenutku, tudi v primeru tako svojih prvih županskih kot lanskih parlamentarnih volitev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 22:42 28. Februar 2012.

    To bdo pokril trenirkarji:)

  • 08:03 22. Februar 2012.

    @ Vladek ime ti puno vuće na jug . Sej ne boš nič slabši , če to javno pokažeš, ne …

  • 08:00 22. Februar 2012.

    A se ti zavedaš kolko je stalo tvoje šolanje , da bi sedaj take kozle streljal!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.