Bili bi ustanovitelji, ne bi dali denarja

Foto: Saša Despot Scena 07.05.2013 Bojan Andjelkovic, novinarska konferenca Radia Student, na kate
Radio Študent. Od ljubljanske univerze pričakujejo, da konča proces vstopa v soustanoviteljstvo zavoda.
Oglej si celoten članek

V luči združevanja medijev Študentske organizacije Univerze v Ljubljani (Šoul) je uredništvo Radia Študent (RŠ) pozvalo Univerzo v Ljubljani (UL), naj zaključi konec lanskega leta začet proces vstopa v njihovo soustanoviteljstvo, okoli katerega sta se, kot pravijo na RŠ, "pozitivno izjasnila tako upravni odbor kot rektor UL". Združevanju RŠ, Šouvizije in Tribune na RŠ sicer ostro nasprotujejo.

Sredstev preprosto ni

Na UL pravijo, da bo vstop v soustanoviteljstvo RŠ predvidoma končan do konca leta. "UL dodatnih finančnih sredstev za delovanje RŠ nima in jih tudi ni predvidela," dodajajo na UL. Poudarjajo, da so na RŠ s tem seznanjeni, saj naj bi jim na začetku dogovarjanja povedali, da jih finančno ne bodo podprli, ker naj bi jim primanjkovalo denarja že za lastno delovanje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.