Bitko za življenje izgubil še dojenček

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Sobotna nesreča v Mariboru je po neuradnih podatkih zahtevala še življenje komaj rojenega otroka.
Oglej si celoten članek

Poročali smo že, da je zaradi posledic prometne nesreče, do katere je v soboto prišlo v Mariboru, umrla 27-letna noseča ženska. Po neuradnih podatkih je danes v bolnišnici umrl še dojenček, ki so ga v soboto reševali s carskim rezom.

Vest je na Facebooku objavil otrokov ded, poroča Večer.

Kot je znano, nesrečo je povzročil 29-letni Martin P., pri katerem je alkotest po nesreči pokazal, da je imel v organizmu kar 1,7 promila alkohola.

27-letno nosečnico je zbil na prehodu za pešce, poleg je bil oče njenega nerojenega otroka, ki je s psi na povodcu cesto prečkal nekaj metrov pred svojo partnerko.

Povzročitelj nesreče je domnevno brez zaviranja trčil v žensko in psa, ki ga je imela na povodcu, ustavil se je šele kakih 200 metrov naprej.

Pijan Lastnica hudo poškodovana, pes poginil

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 10:53 2. November 2018.

    Katastrofa! In zdaj bo dobil odvetnika (po uradni dolžnosti seveda), ki bo brskal za olajševalnimi okoliščinami ... V odprti oddelek …

  • 06:30 2. November 2018.

    Upam,da mu kdo počasi puli nohte in mu zdrobi kolena,da nikdar več ne bo mogel pritiskati na plin,kaj šele hoditi?

  • 23:00 1. November 2018.

    Martin Plavec, upam da boš konkretno odgovarjal za svoje dejanje.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.