Bivši fant z limono nad natakarico

Foto: Žurnal24 (Foto: Dejan Mijovič)
Kranjski policisti so v četrtek dopoldne pridržali 22-letnega Kranjčana, ki je v lokalu v Škofji Loki nadlegoval bivše dekle. Vanjo je vrgel limono, razbil krožnik in se upiral pridržanju.
Oglej si celoten članek

V četrtek zjutraj ob 9.45 so kranjske policiste obvestili, da v gostinskem lokalu v Škofji Loki nekdo krši javni red in mir. 

V dekle vrgel limono
Policisti so na terenu ugotovili, da gre za 22-letnega Kranjčana, bivšega fanta 20-letne natakarice iz Loč. Vanjo je vrgel limono in tudi razbil krožnik, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Mladeniča vklenili
Ker se ob prihodu policistov 22-letnik ni pomiril in ni upošteval ukazov policistov, so ga pridržali. Kršitelj se je upiral, zato so morali policisti uporabiti prisilna sredstva, fizično silo in lisice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.