Bivši šef Sove zanika obtožbe

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
"Gre za konstrukte," pravi Iztok Podbregar o obtožbah na račun Sove med njegovim vodenjem.
Oglej si celoten članek

Posebna skupina agentov Sove je pred leti izvajala Operacijo demokracija. Naloga posebnih agentov naj bi bila "prodiranje v politične stranke, sodelovanje v predvolilnih kampanjah" in podobno. To naj bi se dogajalo, ko je Sovo vodil Iztok Podbregar, zdajšnji predsednik stranke LDS.

Tako je danes poročal Požareport. Podbregar pa nam je povedal: "Zanikam. Gre za čisto laž. V mojem obdobju je Sova izvajala zakonsko določene naloge. Gre za konstrukte in za poznano taktiko, kako nekoga diskreditirati."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:31 8. Marec 2012.

    Žurnalovci, se opravičujem; šele sedaj sem videl avtorja tega skropucala - mi je vse jasno.

  • 13:03 8. Marec 2012.

    Žurnalovci, pa ne boste menda za referenco navajali gnojnico, pozareport.si imenovano? Prosim Vas, ne spuščajte se na ta nivo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.