Blackberry ima še težave

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Že tretji dan zapored se številni uporabniki mobilnih telefonov blackberry srečujejo z motnjami pri dostopu do interneta ter pošiljanju sporočil z uporabo storitve Messenger.
Oglej si celoten članek

Proizvajalec blackberryjev, kanadsko podjetje Research in Motion (RIM), je v torek pojasnil, da so imeli težave na vozlišču, ki naj bi jih kmalu odpravili.

Uporabnikom blackberryji že tri dni ne omogočajo več kot opravljanje klicev in pošiljanje SMS-sporočil. Sprva je bilo videti, da so motnje omejene na Evropo, Bližnji vzhod in Afriko, vendar so pritožbe kasneje začele prihajati tudi iz drugih držav, kot so Indija, južnoameriške države, Kanada in ZDA.

V podjetju RIM pravijo, da so težavo na vozlišču že odpravili, motnje pa se nadaljujejo zaradi nakopičenega prometa. Zastoj intenzivno odpravljajo. Pojasnili so, da je sicer ob težavah na vozlišču odpovedal tudi rezervni sistem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.