BMW na strehi, voznika pa nikjer

Foto: Gasilski zavod Trbovlje
Foto: Gasilski zavod Trbovlje
Zjutraj okoli pol šeste ure se je v Selu pri Zagorju osebno vozilo prevrnilo na streho. A ko so tja priteli na pomoč gasilci in policisti, voznika niso našli, saj je pobegnil.
Oglej si celoten članek

Uprava za reševanje in zaščito je sporočila, da je bilo v nesreči udeležen avtomobil znamke BMW. 

Maja Ciperle Adlešič iz PU Ljubljana je za Žurnal24 pojasnila, da je bilo v avtomobilu v času nesreče po zbranih obvestilih več oseb, kdo je avtomobil vozil, pa sprva ni bilo jasno.

A so policisti doslej že dobili podatek o tem, kdo je sedel za volanom, z nadaljnim zbiranjem obvestil pa bodo skušali odkriti še razlog, zakaj je bežal pred njimi.

Pri nesreči so posredovali gasilci PGD Zagorje-mesto in Gasilskega zavoda Trbovlje, ki so kraj nesreče osvetlili, zavarovali, pregledali okolico in preprečili iztekanje motornih tekočin v bližnji potok. Zaradi nesreče je potekal promet izmenično enosmerno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 07:00 20. November 2011.

    kaj je pobegnil?? žejen je bil...

  • 17:34 19. November 2011.

    Zbežali so zato ker so imeli polne žepe mamil, kako orožje ali pa je z njimi celo kdo za katerega …

  • 16:37 19. November 2011.

    Kaj pa če je nekdo ukradel avtomobil ? To je lahko eden od možnih razlogov za pobeg. Lastnik po moje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.