Bo Medja ob svojega audija?

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Uprava NLB bo ponovno proučila odločitve v zvezi z voznim parkom v banki.
Oglej si celoten članek

Uprava Nove Ljubljanske banke (NLB) bo v okviru nadaljevanja racionalizacije poslovanja in uresničevanja načrta prestrukturiranja ter na podlagi negativnih odzivov javnosti v preteklih dneh ponovno proučila odločitve glede voznega parka v banki in se v zvezi s tem posvetovala z nadzornim svetom.

"Dokončna odločitev bo predvidoma sprejeta v naslednjih dneh," je v izjavi za javnost zapisala uprava največje slovenske banke.

Racionalizacije

Uprava ob tem poudarja, da še naprej odločno deluje v smeri temeljnega cilja svojega delovanja. Ta je, da bi NLB v čim krajšem času postala zdrava in dobičkonosna banka, konkurenčna na domačem in mednarodnem trgu.

Kot pravijo, gre za obsežen proces, ki ga bodo izpeljali s sistematičnim delom in prizadevanji vseh v banki.

Javnost je v zadnjih dneh razburila novica o najemu dragih osebnih vozil za predsednika uprave Janka Medjo in člana uprave Nimo Motazeda.

Pojavljale so se tudi informacije o obnovi pisarn uprave, o domnevno radodarni pogodbi o komunikacijski podpori z agencijo Pristop in o prav tako radodarni pogodbi z vodilno svetovno kadrovsko agencijo Korn Ferry International.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 11:35 21. Februar 2013.

    Crkne naj nlb in njihovi priseski!

  • 07:20 21. Februar 2013.

    Tako ..tisti ki so odobrili...naj sami plačajo!!

  • 20:40 20. Februar 2013.

    hlepenje po oblasti je najstrašnejša izmed vseh bolezni človekovega duha - najprej si je nabavil avto .BOLANO

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.