Bo moral Tošić spet pred sodnika?

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Tožilstvo in zagovorniki vseh štirih obsojenih so se pritožili na sodbo prvostopenjskega sodišča v zadevi Balkanski bojevnik.
Oglej si celoten članek

Senat ljubljanskega okrožnega sodišča je namreč 20. novembra lani izrekel sodbo v primeru 17 obtoženih neupravičene proizvodnje in prometa z mamili ter hudodelskega združevanja.

Višje sodišče lahko sodbo razveljavi, potrdi ali pa obravnavo spet odpre. Po neuradnih informacijah naj bi se zgodilo ravno zadnje. Tako se lahko zgodi, da bodo Draganu Tošiću, ki je bil sicer zaradi umika ključnih dokazov oproščen, sodili še enkrat.

Od 17 obtoženih je sodišče obsodilo le četverico – Anesa Selmana na deset let zapora, Marka Bubliča na osem, Dejana Zupana na sedem in Sandro Udrih na štiri leta zaporne kazni. Selman je po izreku sodbe pobegnil iz države in je še vedno na begu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:03 4. April 2013.

    on ve, da se mu ne bo nič zgodilo, drugače ga ne bi bilo več v SLO

  • 14:08 4. April 2013.

    Hahahaha...sicer nisem za g. Janšo, mi je levo-sredinska (ki je v SLO ni) opcija bližje ampak mu pa dam čisto …

  • 12:15 4. April 2013.

    a so rabli 4 mesece, da so oddal pritožbo? saj ni čudno, da se vse skup vleče v nedogled

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.