Bohinjec kar 31 ur čakal na pomoč

Foto: PGD Bled Prometna nesreča Foto: PGD Bled Prometna nesreča
V bližini Ribčevega Laza v Bohinju so šele včeraj zjutraj v obcestnem jarku našli hudo poškodovanega 24-letnika, ki je obnemogel kar 31 ur čakal na pomoč.
Oglej si celoten članek

"Policisti so bili včeraj okoli 9. ure obveščeni, da je občan v obcestnem jarku pri reki Savi našel moškega, ki je močno poškodovan. Moški, za katerega se je kasneje izkazalo, da gre za 24-letnega moškega iz okolice Bohinjske Bistrice, je bil s policijskih helikopterjem takoj odpeljan v ljubljanski klinični center, kjer je ostal na zdravljenju. Po prvih informacijah je hudo poškodovan."

Policisti so v bližini našli tudi osebni avtomobil renault clio. Po prvih ugotovitvah je bil mladenič udeležen v prometni nesreči, ki se je zgodila že nedeljo v zgodnjih jutranjih urah, nekje med 1.30 in 2. uro. Voznik je med vožnjo od Bohinjske Bistrice proti Bohinjskemu jezeru pripeljal do desnega ovinka pred Ribčevim Lazom in nato očitno zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal z vozišča ter trčil v drevesa.

Po trčenju je voznik poskušal priti do ceste, vendar mu to zaradi poškodb ni uspelo, zaradi česar je obležal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 19:19 5. April 2012.

    tele mamino ne pa križar ,škoda j zemlje da jo tlači tak gnoj,

  • 21:22 4. April 2012.

    Oh nemore usak telečk že dons do tipkovnce imet dostopa. V živo pa večen študent prisesan na materino dojko. LP

  • 14:30 4. April 2012.

    Žmitk,morjo pa ljudje pridet ne pa oblečene žabe,da bote mene natoukl!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.