Bolha.com bo postal letalski prevoznik

Cene letalskih vozovnic bodo konkurirale nizkocenovnikom.
Oglej si celoten članek

Iz vodstva portala za male oglase so sporočili, da so se odločili za vstop na trg letalskih prevozov, saj v zadnjem času opažajo porast prometa z malimi oglasi v tujih državah. ''Gre za korak v pravo smer,'' pravijo na bolha.com. 

Bolha Force 1 

Na bolha.com razmišljajo o nakupu vladnega letala Falcon, ki bi ga preimenovali v Bolha Force 1. S tem si želijo zagotoviti hitro dostavo vseh izdelkov do kupcev po vsem svetu. ''Povpraševanje po izdelkih je v tej regiji v zadnjem času močno upadlo, saj se nigerijski princi ne odločajo več za nakupe na našem portalu'', so za Žurnal24 pojasnili na bolha.com. Po besedah nigerijskega princa z uporabniškim imenom xfjls1234 slovenski prodajalci enostavno ne verjamejo, da obstaja. Zato sta bolha.com in eden izmed nigerijskih princev sklenila pogodbo o redni letalski liniji Ljubljana – Princ Airport, Nigerija. ''S tem želimo čim več našim uporabnikom omogočiti, da princa osebno spoznajo in jih prepriča, da mu odpisujejo na njegova sporočila,'' dodajajo. Dogovor o novi letalski liniji bo sicer potrjen v naslednjih dneh, na bolha.com čakajo le še obljubljen finančni vložek nigerijskega princa. Po naših neuradnih informacijah jim je bil vložek obljubljen že pred meseci.  

Letalske karte cenejše kot vlak od Ljubljane od Maribora 

Letalski prevoznik bolha.com

Letalske karte bodo prišle v prodajo v naslednjih dneh. Poleg že omenjene linije, ki bo Slovenijo povezovala z Nigerijo, bo nova letalska družba vzpostavila še tri linije: 

Ljubljana – Madrid  

Ljubljana – Miami  

Ljubljana – Nigerija 

Na vseh linijah bo možno potovati dvakrat tedensko. Iz poslovnega modela novega letalskega prevoznika je mogoče razbrati, da bodo letalske vozovnice na voljo že od 4,99 evra. To je ceneje kot če bi z vlakom denimo potovali iz Ljubljane v Maribor, cena potovanja namreč znaša nekaj manj kot 10 evrov. Vozovnica nudi zgolj stojišče v tovornem delu letala, sedišče v potniškem delu bo omogočala opcija Skok na vrh, ki bo na voljo za doplačilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 14:22 1. April 2019.

    že od 4,99 evra za ta denar na letalu zobotrebca ne dobiš ....

  • 14:18 1. April 2019.

    1APRIL - Z FALCONOM SE POLITIKI VOZIJO TEGA NE BODO PRODALI ČE BO V KRIZI TREBA UITI IZ DRŽAVE

  • 13:06 1. April 2019.

    TO je Lažna novica, na teh progah že leti Air Posavje

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.