"Bolj kilavo bo"

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Jutri še najbolj sončno, nato aprilsko vreme.
Oglej si celoten članek

"Jutri bo še najlepše, sončno, brez vetra, z nekaj koprenaste oblačnosti," o vremenu za velikonočne praznike pravi Janez Markošek, dežurni prognostik na Agenciji RS za okolje (Arso).


Suho bo predvidoma še v soboto dopoldne, nato pa se bo od vzhoda pooblačilo in začel se bo pojavljati dež. "V nedeljo bo aprilsko s plohami, možna bodo krajša sončna obdobja, medtem ko bo ponedeljek bolj ali manj deževen," napoveduje Markošek. Največ dežja bo na zahodu Slovenije, na Primorskem in Notranjskem, čeprav bo deževna vsa Slovenija.

Temperature se bodo jutri, ko bo nekaj več sonca, čez dan gibale med 17 in 18, v dneh z več oblačnosti pa med 15 in 16 stopinjami Celzija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.