Bolj kot rože so ga zanimali evri

Foto: Žurnal24
Neznancu se vlom v cvetličarno zagotovo ni tako izplačal, kot je upal; na območju Murske Sobote pa se je moški na bencinsko črpalko podal s ponarejenim bankovcem za sto evrov.
Oglej si celoten članek

S PU Murska Sobota so sporočili, da so v zadnjem dnevu obravnavali dve prometni nesreči, v katerih se je en človek lažje telesno poškodoval. Na področju kriminalitete jim je dan popestril moški, ki je na bencinskem servisu v Pincah na blagajni unovčil ponarejen bankovec za sto evrov. Zoper osumljenca bodo podali kazensko ovadbo.

Danes bodo sicer policisti na območju Gornje Radgone opravljali meritve hitrosti z radarjem.

Zanimiv primer pa prihaja z območja PU Nova Gorica, kjer je v noči na torek po besedah policistov "neznani ljubitelj cvetja vlomil v prostore cvetličarne v Biljah. A ni iskal cvetja, ampak je odnesel registrsko blagajno, ki jo je po temeljitem pregledu odvrgel v bližnjem rastlinjaku. Razočaran je v njej našel le 20 evrov."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.