Bomba je bila lažna

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Avstralska policija je danes sporočila, da bomba, ki jo je včeraj neznani napadalec 18-letni Avstralki obesil okoli vratu, ni bila prava.
Oglej si celoten članek

Kot smo poročali včeraj, je Madeleine Pulver, ki prihaja iz bogate avstralske družine, doma napadel zamaskiran moški in ji okoli vratu obesil eksplozivno napravo. Policija se je trudila kar deset ur, da je napravo z dekleta odstranila.

Bomba ni bila prava

Pomočnik vodje policije v Novem Južnem Walesu Mark Murdoch je povedal, da je bila naprava "zelo dobro pripravljena potegavščina", zato jim je tudi vzelo toliko časa, da so jo odstranili. Na dekle je bila pritrjena "z verigo ali nečim podobnim".

Policija je zaradi domnevne deaktivacije evakuirala več okoliških ulic v soseski Mosman, enem najbogatejših predmestij Sydneyja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.