Bombni preplah na mariborskem sodišču lažen

Foto: Fotosmedia Mariborsko sodišče Foto: Fotosmedia Mariborsko sodišče
Mariborski policisti so bili nekaj minut po 9. uri obveščeni, da naj bi bila na mariborskem sodišču podtaknjena bomba.
Oglej si celoten članek

Ker policisti niso natančno vedeli, na katero zgradbo sodišča se nanaša grožnja, so izpraznili tudi sodno stavbo na Cafovi ulici in jo prav tako preiskali, a se je grožnja izkazala za lažno.

Mariborsko sodišče je podobne grožnje v zadnjih letih prejelo že večkrat, a so se doslej vselej izkazale za lažne. Policisti bodo nadaljevali z zbiranjem obvestil v zvezi s sumom zlorabe znamenj za pomoč in nevarnost, o dogodku pa bodo obvestili tudi pristojno tožilstvo. Po kazenskem zakoniku se omenjena zloraba kaznuje z zaporom do treh let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.