Bombni preplah v Rušah

Foto: Fotosmedia bombni preplah v Rušah Foto: Fotosmedia bombni preplah v Rušah Foto: Fotosmedia bombni preplah v Rušah Foto: Fotosmedia bombni preplah v Rušah Foto: Fotosmedia bombni preplah v Rušah
Policisti so prejeli klic, o podtaknjeni bombi v stavbi v Rušah.
Oglej si celoten članek

Policija je prejela obvestilo o bombi v več stanovanjski stavbi, nam je potrdil predstavnik PU Maribor Bojan Kitel. V stavbi imata v pritličju svoje prostore tudi Center za socialno delo in Zavod za zaposlovanje Ruše.

Na kraj so prišli policisti, ki so kraj zavarovali in izpraznili objekt ter ga pregledali. Sumljivih predmetov ali eksplozivnega telesa niso našli. Policija nadaljuje zbiranje obvestil. "Šlo je za lažen preplah".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.