Bombni preplah v Šentjurju je bil lažen

Foto: Gregor Katič Grožnja z bombo v Šentjurju. Foto: Gregor Katič Grožnja z bombo v Šentjurju. Foto: Gregor Katič Grožnja z bombo v Šentjurju. Foto: Gregor Katič Grožnja z bombo v Šentjurju. Foto: Gregor Katič Grožnja z bombo v Šentjurju.
V sredo bombni preplah v Celju, danes v Šentjurju. Policisti so stavbo pregledali. Tudi tokrat je šlo za lažni alarm.
Oglej si celoten članek

V dopoldanskih urah so bili policisti Policijske postaje Šentjur obveščeni o nastavitvi eksplozivnega telesa pred Upravno enoto v Šentjurju.

Policisti Policijske postaje Šentjur so takoj odšli na kraj in zavarovali območje ter poskrbeli za varnost ljudi v kompleksu na Mestnem trgu v Šentjurju in bližnji okolici. S pomočjo predstavnikov Oddelka za protibombno zaščito specialne enote so policisti pregledali prostore stavb na Mestnem trgu in okolico ter ugotovili, da je šlo za lažno najavo eksplozivnega telesa, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Policisti s preiskavo nadaljujejo v smeri suma storitve kaznivega dejanja zloraba znamenj za pomoč in nevarnost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.