Bon za preplačan mobilnik

Foto: Žurnal24 Že novembra bodo Britanci lahko kupili težko pričakovani iPhone.
Apple se je po znižanju cen mobilnega telefona iphone opravičil prvim kupcem ter jim ponudil bon v vrednosti 100 dolarjev.
Oglej si celoten članek

Prvi kupci novega Applovega mobilnika bodo prejeli vrednostni bon.

 
Prvi mož družbe Apple Steve Jobs se je po močnem znižanju cen mobilnega telefona iphone opravičil prvim kupcem ter jim kot nadomestilo ponudil bon v vrednosti 100 dolarjev. Prejel je več sto elektronskih sporočil razočaranih kupcev, ki so v minulih mesecih za novi mobilnik, ki je tedaj prišel na trg, plačali 200 dolarjev več od današnje cene, je Jobs zapisal v javnem pismu, objavljenem na spletnih straneh družbe Apple.

Prvi kupci novega Applovega mobilnika bodo zdaj prejeli vrednostni bon, ki ga bodo lahko unovčili pri nakupu izdelkov družbe. Apple je ceno najdražjega modela tega mobilnega telefona, ki je na trg prišel šele pred dobrima dvema mesecema, v sredo znižal s 599 na 399 dolarjev.

Jobs močno znižanje cene zagovarja. S tem se namreč ponujajo boljše možnosti pred bližajočimi se božičnimi prazniki, je pojasnil.

Koliko kupcev je doslej kupilo mobilnik iphone, ni znano. V sredo je Jobs dejal, da se število prodanih aparatov giblje okoli enega milijona. Samo v prvih dveh dneh so po podatkih družbe Apple prodali 270.000 teh novih mobilnikov, pri čemer so v mobilno telefonsko omrežje dejansko vključili približno 150.000 aparatov.

Kot pravijo, vlada največje zanimanje za najdražji model z zmogljivostjo osem gigabajtov. Cene cenejšega modela s štirimi gigabajti spomina niso znižali. Mobilnike iphone je za zdaj mogoče kupiti le v ZDA, do konca leta pa naj bi prišli tudi na evropski trg.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.