Borut Pahor se je preizkusil kot cestar

Foto: Twitter Borut Pahor cestar Foto: Twitter Borut Pahor cestar Foto: Facebook Borut Pahor cestar Foto: Facebook Borut Pahor cestar Foto: Facebook Borut Pahor cestar Foto: Facebook Borut Pahor cestar Foto: Facebook Borut Pahor cestar Foto: Facebook Borut Pahor cestar Foto: Facebook Borut Pahor cestar Foto: Facebook Borut Pahor cestar
Borut Pahor se je preizkusil v vlogi cestarja. Na cesti Dravograd–Vič polaga asfalt.
Oglej si celoten članek

Kandidat za predsednika države Borut Pahor se je po tem, ko je delal v tovarni nogavic, preizkusil še v vlogi cestarja. Asfaltira cesto Dravograd–Vič, kot je zapisal na Twitterju, pa bo vroče, "saj ima (asfalt, op. a.)165 stopinj Celzija". Pozneje se bo pridružil še delavcem pri obnovi ceste v Radljah ob Dravi.

Aktivnosti Pahor izvaja v okviru akcije Skupaj – spodbujajmo drug drugega, ki je del njegove predvolilne kampanje. Kot je sam dejal, gre za nov prijem v politiki. V prihodnjih tednih bo obiskal različne kraje, kjer se bo sestal in pogovarjal z različnimi skupinami ljudi, tako poklicnimi in socialnimi kot generacijskimi.

Na Pahorjevo delo pa se je prek Twitterja ostro odzval Jernej Vrtovec, tiskovni predstavnik NSi, ki podpira Milana Zvera. Zapisal, da gre Pahorju delo nogavičarja in cestarja bolje od rok kot vodenje države. Se pa je vprašal tudi, ali je predsedniški kandidat za to delo primerno usposobljen in ali dela ne opravlja na črno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 18:01 29. Julij 2012.

    kdo pa je ta vrtovec??? NSi, a to je tista stranka k je mela financ ministra ki ni znal na …

  • 21:30 27. Julij 2012.

    Zelo primitiven komentar. Če imaš minimalno plačo, si verjetno kriva sama, ker se nisi izobrazla v nobeno smer. Se mi …

  • 17:55 27. Julij 2012.

    No pa še to, bi rada videla njegov tečaj iz varstva pri delu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.