Boruta Pahorja operirali v celjski bolnišnici: "Operacija je bila uspešna!"

Foto: instagram
Foto: instagram
Nekdanji predsednik republike Borut Pahor je na Instagramu objavil fotografijo iz celjske bolnišnice, kjer so mu operirali prostato.
Oglej si celoten članek

"Po jutranji uspešni operaciji prostate se že odlično počutim, čeprav mi čips obljubljajo šele jutri. Rad bi se zahvalil dr. Sandiju Poteki in njegovi sijajni ekipi. Sestra Metka in ostale sestre so poleg vsega super prijazne. Mislim, da vse to premalo cenimo. Počutim se lepo in v varnih rokah," je zapisal Pahor.

Podrobnosti o morebitnih Pahorjevih zdravstvenih težavah sicer niso znane.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 07:47 23. Februar 2023.

    Ali ga je od firerja Urška

  • 23:35 22. Februar 2023.

    So what.

  • 20:08 22. Februar 2023.

    Tudi Borčijeva prostata ima veliko verjetnost, da ga pri osemdesetih, če jih dočaka nagradi z malignotjo ! Do takrat pa, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.