Boštjančič beži iz podjetij

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
Član uprave Telekoma Marko Boštjančič je v konfliktu interesov, so nas opozorili.
Oglej si celoten članek

Imenovan je bil že konec marca, takrat podal izjavo, da ni v konfliktu interesov, šele v torek pa je prodal svoj delež v podjetjih M & M Consulting in Global invest. Izstop je bil v sodni register vpisan šele v četrtek.

Konflikta še ni
V Telekomu so nam pojasnili, da bo morebitni konflikt interesov nastal šele, ko bo nastopil mandat, to pa bo 1. maja. Naši viri pa opozarjajo, da mu do takrat najbrž ne bo uspelo izstopiti iz podjetja Maos. To je podjetje, prek katerega so vodilni iz Iskre izvedli menedžerski prevzem. Izstop bi morala po navedbah naših virov potrditi skupščina. Ali to drži, včeraj zvečer v Maosu nismo uspeli preveriti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.