Božič bo bel le ponekod

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Sneg. Kjer ga je zapadlo več, se bo obdržal tudi čez božični konec tedna.
Oglej si celoten članek

"Kjer je padlo več snega in se bo sneg zaradi nizkih temperatur obdržal, lahko pričakujemo bel božič," pravi dežurni prognostik Uroš Strajnar z Agencije Republike Slovenije za okolje. Odjuge ne bo, za božični konec tedna pa lahko pričakujemo suho vreme, napoveduje.

Smuka in Snežna kraljica

Novih snežink si ne moremo obetati vsaj še en teden, bosta pa danes prve smučarje sprejeli smučišči Rogla in Kanin - Sella Nevea/Na Žlebeh.

Najmlajši bodo veseli novice, da v četrtek vrata odpira čarobna Božična vas ob Šmartinskem jezeru pri Celju. Poleg Božička jih bosta do 30. decembra tam pričakali še Sneguljčica in Snežna kraljica. Več informacij na Eventkoca.si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.