Božični požar popolnoma uničil stanovanje

Foto: PGD Celje požar Foto: PGD Celje požar Foto: PGD Celje požar Foto: PGD Celje požar Foto: PGD Celje požar Foto: PGD Celje požar
Celjski gasilci so imeli ponoči kar nekaj dela. Intervenirali so v požaru, zaradi katerega je bilo popolnoma uničeno stanovanje; fant in dekle pa sta morala oditi v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Malo pred četrto uro zjutraj so bili celjski gasilci obveščeni o požaru v večstanovanjskem objektu. Na kraj dogodka so se odpravili s tremi vozili. "Ob prihodu na kraj dogodka ob 3.54 je bil v dvosobnem stanovanju v prvem nadstropju že popolnoma razvit požar, ki se je širil po hodniku v višja nadstropja. Stanovalca (fant in dekle) sta poskušala požar pogasiti, vendar pri tem nista bila uspešna, v stanovanju je ostal ujet pes. Notranja napadalna skupina je začela z gašenjem požara ter iskanjem psa, ki so ga kasneje živega rešili iz gorečega stanovanja," so sporočili.

Zaradi dima v stanovanju so rešili še tri starejše stanovalce. Stanovanje je zaradi požara popolnoma uničeno, stanovalca pa sta morala zaradi suma zastrupitve z monoksidom v bolnišnico. Pes je moral v ambulanto, kjer bo zaradi zastrupitve z monoksidom ostal na opazovanju, so še zapisali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:05 27. December 2011.

    Hebale vas lučke, svečke in ostali plamenčki!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.