Božično darilo vrtcu

Foto: Žurnal24 Prvega oktobra so otroci odprli nove prostore vrtca na Tavčarjevi cesti, s kater
Iz ponedeljkove gorenjske izdaje tiskanega Žurnala: Za menjavo oken. Drago Polak daroval 10 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Jesenice. Kot so sporočili z Občine Jesenice, se je direktor Savskih elektrarn Ljubljana Drago Polak odločil, da bo občini daroval deset tisoč evrov finančnih sredstev za zamenjavo oken v prostorih sedeža vzgojno-varstvene organizacije na Tavčarjevi cesti. V vrtcu so letos zaradi več otrok uredili prostore, v katerih je delovala Ljudska univerza Jesenice, s tem pa so lahko v Vzgojno-varstveni organizaciji Jesenice v letošnjem šolskem letu sprejeli vse vpisane otroke, in sicer kar 50 malčkov več kot leto prej.

Kot poudarjajo na Občini Jesenice, se tako ureja še ta močno potrebna prenova za najmlajše občane, podrobnosti tega za najmlajše pomembnega darila bodo pa predstavili v petek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.