Bralci: Raje na referendum kot čistit Slovenijo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Dve tretjini naših bralcev se bo bolj verjetno udeležilo referenduma o družinskem zakoniku kot nabiralo vrečo smeti na vsakega Slovenca.
Oglej si celoten članek

Kot je pokazala anketa, objavljena na naši spletni strani, se bo 66 odstotkov bralcev Žurnala24 raje udeležilo referenduma o družinskem zakoniku, ki bo potekal 25. marca kot preostala vetovne čistilne akcije, ki bo potekala dan poprej. Te se bo raje udeležila tretjina.

Oddajte svoj glas

K udeležbi na referendumu je pred kratkim pozval tudi sam predsednik Danilo Türk, ki si želi, da bi se državljani referenduma udeležili v velikem številu in podprli zakonik. Družinski zakonik je dober zakon, pravi, saj da ščiti tradicionalno družino in njeno pomembno družbeno vlogo ter utrjuje pomen očetovstva in materinstva. Kot nadaljuje, pa je zakonik odprt tudi za ljudi, ki živijo v drugačnih skupnostih in v njih skrbijo za otroke.

Oddajte vrečo smeti

Cilj akcije Očistimo Slovenijo 2012 je nabrati vrečo odpadkov na vsakega prebivalca, povezati 250 tisoč prostovoljcev in tisoč organizacij ter ozaveščeni. Divja odlagališča lahko še vedno prijavite na spletni strani Ocistimo.si, kjer se lahko tudi prijavite na sodelovanje pri akciji. Odlagališča lahko prek aplikacije prijavite tudi po mobilnem telefonu ali pa lokacijo sporočite na brezplačno telefonsko številko 080 22 62.





Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 11:55 11. Marec 2012.

    Ja. Kako lepo. Potem pa je takoj drugi dan na istem mestu lep nov kupček odpadkov. Tako je bilo tudi …

  • 07:02 5. Marec 2012.

    ja še zastonj bom čistil...sanjejte voluharji

  • 11:32 4. Marec 2012.

    Kar naj pobirajo smeti in nasim lepo placanim vladnim usluzbencem odnasajo riti. Spet bodo eno leto za nedelo dobivali placo. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.