Bratuškova s fotografije izrezala Počivalška, pustila le sebe in Šarca

Foto: Alde
Foto: Alde
Ob robu vrha EU-Zahodni Balkan so potekala tudi srečanja voditeljev in politikov iz vrst evropskih političnih družin - desnosredinske EPP, socialdemokratov in liberalcev (Alde). Govorili so o približevanju Zahodnega Balkana Evropski uniji in poudarili pomen evropske perspektive za te države.
Oglej si celoten članek

Razpravljali so o izzivih, s katerimi se sooča Evropa, regionalnem sodelovanju in svoji prihodnosti, je stranka zapisala na Twitterju.

Na srečanju so bili tudi predsednica SAB Alenka Bratušek, predsednik SMC Zdravko Počivalšek in predsednik LMŠ Marjan Šarec. Udeležil pa se ga je tudi evropski komisar iz Slovenije Janez Lenarčič.

Stranka Alde je na Twitterju objavila skupinsko fotografijo vseh udeležencev, šefica stranke SAB Alenka Bratušek pa je, zanimivo, v objavi skupinske fotografije izrezala šefa SMC Zdravka Počivalška.

Objava stranke Alde:

Objava Alenke Bratušek:

Objava Zdravka Počivalška:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • R_D
    09:20 7. Oktober 2021.

    Kdaj bo prasica vrnila milijardo evrov?

  • 08:37 7. Oktober 2021.

    ja poslala ga je Počivat

  • 06:02 7. Oktober 2021.

    To je že stalna praksa narcistk... Saj tudi poročne slike po "uspešni" ločitvi obdelujejo s škarjami; tako da me to …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.