Brez razloga napadli 16-letnika

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Včeraj se je pri delu poškodoval 52-letnik. Na Jesenicah pa so neznanci pretepli moškega.
Oglej si celoten članek

Kranjski policisti so bili včeraj okoli 17.45 obveščeni, da se je v podjetju na Jezerski cesti poškodoval delavec. Ugotovili so, da je 52-letni delavec na tovornem vozilu preverjal količino soli za posipanje, pri tem pa mu je spodrsnilo in je padel. Utrpel je poškodbe glave (sum pretresa možganov).

Okoli 22.30 so bili obveščeni, da so neznanci na Jesenicah pretepli moškega. Trije neznanci so brez razloga fizično napadli 16-letnega Jeseničana in ga lažje telesno poškodovali (utrpel je poškodbo levega očesa). Poškodovani je bil odpeljan v Zdravstveni dom Jesenice. Policisti še zbirajo obvestila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.