Brez WC-papirja in mila

Foto: Žurnal24 V kinodvorane je po novem prepovedano nositi hrano in pijačo, razen iz lokalov,
Kolosej. Krivdo vali na dobavitelja, ki ni dostavil materiala.
Oglej si celoten članek

Ljubljana. V Koloseju v nedeljo v niti enem ženskem stranišču ni bilo toaletnega papirja, prav tako ni bilo mila za umivanje rok in brisačk za sušenje rok, poleg tega pa so bila zamašena korita, kar se ni zgodilo prvič.

Posamezne težave so nastale, ker dobavitelj iz neznanih razlogov ni dostavil ustreznega materiala,” na očitke o nehigieničnosti stranišč odgovarja Urška Humar, vodja službe za odnose z javnostmi v Koloseju, in dodaja: “Vsekakor sta nam videz in higiena med prioritetami. Zanju se trudimo po najboljših močeh in morebitne težave odpravljamo kar se da ažurno.

Ob tem poudarja, da pritožb zaradi nehigiene še niso dobili, prav tako inšpektorji ob nadzorih niso ugotovili kršitev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.