Brežice: Udaril policistko in ji grozil s smrtjo

Foto: Profimedias Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedias Fotografija je simbolična.
Pijan moški je nadlegoval svojce in se napadel policistko.
Oglej si celoten članek

Brežiški policisti so v nedeljo zvečer posredovali v okolici Brežic, kamor so jih poklicali, ker naj bi pijan moški nadlegoval in žalil družinske člane ter jih pozival k pretepu.

Moški se ob prihodu policistov na kraj ni pomiril in ni upošteval ukazov policistov. Ti so zoper njega odredili pridržanje. 45-letni moški je med postopkom udaril policistko in ji grozil, da jo bo ubil.

Policisti so zoper moškega uporabili prisilna sredstva, ga obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje. Ovadili ga bodo zaradi kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja uradni osebi in mu zaradi kršitve javnega reda in miru izdali plačilni nalog.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.