Brezplačni internet za goste

Foto: Žurnal24 Glavna atributa kampa sta mir in sprostitev v naravi. (Foto: Polona Pegan)
Kamp Šobec. Pokritje z brezžičnim internetom. Ustvariti želijo okoli 80 tisoč nočitev.
Oglej si celoten članek

Kamp Šobec danes odpira vrata prvim obiskovalcem. Glavna novost je pokritje kampa z brezžičnim internetom, ki bo za goste brezplačen. “To je korak, ki je bil nujen in nas dela primerljivejše z drugimi kampi,” pravi direktor Sašo Gašperin.

Prvi konec tedna ter v nadaljevanju meseca ne pričakujejo večjega obiska, prvi naval pa bo verjetno za prvomajske praznike. “Za julij in avgust je povpraševanja veliko, tudi za maj je v redu, junij pa je za zdaj še zelo prazen,” pojasnjuje Gašperin. Lani sta bila opazna povečanje števila slovenskih gostov in velik upad angleških gostov. Šobec je obiskalo okoli 17 tisoč gostov, ki so ustvarili 70 tisoč nočitev. Letos pa upajo, da bodo ustvarili deset tisoč nočitev več kot lani.

Poplave pustile razdejanje

Prejšnji teden so kamp očistili zimske nesnage, prepleskali so tudi nekatere objekte. Največ dela so imeli z odpravljanjem posledic decembrskih poplav, ki so v spodnji del kampa nanosile 80 kubičnih metrov mivke in peska.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.