Britanec v Mariboru zbil dva Kosovarja

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Britanec je v Mariboru na prehodu za pešce zbil dva Kosovarja.
Oglej si celoten članek

Včeraj nekaj pred pol sedmo zvečer je 79-letni državljan Velike Britanije v Mariboru zbil dva državljana Kosova. 

Britanec je vozil osebni avtomobil, "v bližini večjega trgovskega centra pa sta z njegove leve strani po zaznamovanem, dobro vidnem prehodu za pešce, na katerem promet ni urejen s svetlobnimi prometnimi znaki, vozišče Ljubljanske ulice pravilno prečkala dva 31-letna državljana Kosova. Ker voznik osebnega avtomobila pred prehodom za pešce ni ustavil, je z vozilom trčil v desna boka obeh pešcev," so danes sporočili policisti mariborske policijske uprave. 

Po trčenju je oba pešca odbilo na pokrov motorja vozila, od tam pa na cesto. Eden se je huje poškodoval, drugi lažje, oba pa so odpeljali v bolnišnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 21:19 22. Februar 2015.

    Zgleda,da je zvedu,da če tri povozi je eden njegov!!

  • 21:39 20. Februar 2015.

    maš prav, škoda da oni anglež ni ponovil vaje

  • 21:38 20. Februar 2015.

    šiptar ko šiptar.... čoravi, ne vidi da se avto pripela pa gremo gas čez ceto

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.