Brskajo po računalnikih

Foto: Žurnal24 Kdo je kaj in komu predlagal glede luči, poskuša policija izvedeti tudi iz zasež
Kriminalisti. Pregledujejo elektronske komunikacije o lučeh.
Oglej si celoten članek

"Računalnike smo zasegli in elektronsko komunikacijo med udeleženci skopirali z diskov. Ker moramo podrobno pregledati še njihovo dogovarjanje o poslu z lučmi, se je sklepna faza preiskave nekoliko zavlekla," je razložil policijski vir, ki ni želel biti imenovan.

Kot je znano, kriminalisti že dlje preiskujejo transakcije, povezane z nakupom luči na koprskem glavnem pomolu. Prvi koprski kriminalist Dean Jurič je prejšnji teden napovedal, da bodo zadevo končali predvidoma v desetih dneh. Luči so na občini sprva promovirali kot fotovoltaične, a smo v Žurnalu razkrili, da jih v resnici napaja kar elektrika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.