Brskali so po perilu

Foto: Žurnal24 "Fiksno ne pripadam ne levi ne desni politični opciji," je dejal Boris Popovič.
Koprski župan. Boris Popovič je prepričan, da mu vseskozi prisluškujejo.
Oglej si celoten članek

Boris Popovič trdi, da bi glede na najnovejše raziskave javnega mnenja zmagal na volitvah tudi v Ankaranu: "Zame bi tam glasovalo 50 odstotkov ljudi, za Strmčnika 13, za Starmana pa devet. Upam, da bodo volitve v koprski občini kmalu; če ne bom zmagal, se bom seveda mirno umaknil,"” je na Talk showu s Slavkom Ivančićem povedal koprski župan.

V pogovoru se je spomnil tudi prve policijske hišne preiskave v času svojega prvega mandata, ki je potrdila filmske prizore na to temo: "Vse so mi obrnili na glavo. Brskali so celo po ženinem spodnjem perilu in odpirali nenačete zavitke plenic za otroke. Če bi imel kaj skrivati, tega zagotovo ne bi imel doma, saj nisem nor."

Glede državnega prostorskega načrta za Luko Koper (70 odstotkov bi je bilo v Ankaranu) pa bo naredil vse, da v tej obliki ne bo sprejet.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.