Brutalni rop sredi mesta

Foto: sobotainfo.com Fotografija je simbolična.
Foto: sobotainfo.com Fotografija je simbolična.
Oglej si celoten članek

Neznani moški je ob 12.30 na Šmarski cesti v Kopru napadel 62-letnika z okolice Kopra.

Storilec ga je najprej večkrat udaril, zatem pa zbil na tla in tam naprej brcal. Zahteval je denar, 62 -letnik mu je dal iz žepa denar, ki ga je imel pri sebi. Storilcu to ni bilo dovolj, zato je pregledal še njegov avto v bližini, nato pa pobegnil.

Oškodovanec se je zatekel na parkirišče bližnje trgovine Lidl, od tam je poklical policijo. Poškodovanega so odpeljali v izolsko bolnišnico.
V razgovoru so policisti uspeli izvedeli, da je ropar mlajši moški, visok od 180 do 190 cm, oblečen pa naj bi bil v sivo trenerko s kapuco.

Vse, ki bi ta dogodek opazili, policija prosi, da informacije čim prej sporočijo na 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

*Fotografija je simbolna

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 20:15 10. November 2019.

    vecja bo neenakost, vec bo kaznivih dejanj. manj denarja bi porabili, ce bi dvignili najnizje place in ljudem omogocili dostojno …

  • 15:50 10. November 2019.

    KJE SI MARTIN KRPAN IN PETAR KLEPAC

  • 08:47 10. November 2019.

    Brutalni rop ob 12:30 uri sredi mesta ... haloooo!? Kje je družbena samozaščita, kje so pošteni pogumni slovenski fantje (mimoidoči), …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.