Brutalno umorjena in zatlačena v jašek

Foto: Žurnal24
Čistilko, ki je pred nekaj dnevi izginila v nebotičniku, je policija našla umorjeno in zatlačeno v ventilacijski jašek.
Oglej si celoten članek

Eridania je bila mati treh otrok.

 
Policija je našla truplo, za katero verjamejo, da pripada ženski, ki je skrivnostno izginila v nebotičniku na Manhattnu, v katerem je bila zaposlena kot čistilka. Policija je truplo našla v dvanajstem nadstropju, zatlačeno v ventilacijskem jašku. Varnostne kamere so 46-letno Eridanio Rodriguez nazadnje zabeležile prav v dvanajstem nadstropju, ko se je nekaj po sedmi uri zvečer za njo izgubila vsaka sled.

Eridania naj bi se kot običajno odpravila počistiti kopalnice v petem nadstropju, ko je od neznanega moškega prejela nenavadno navodilo naj se odpravi v osmo nadstropje. Njeni sodelavci so njen čistilni pribor našli v osmem nadstropju, Eridanie pa ni bilo nikjer. Policija zaenkrat ni aretirala nikogar, toda v zvezi z umorom so zaslišali uslužbenca pri tovornem dvigalu, ki je tisto noč nenavadno hitro zapustil delo.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.