Čaga pred vrati

Foto: Žurnal24 V preteklih letih so udeleženci na dopoldanskih igrah pokazali svojo izvirnost.
Lampiončki. Najprej igre, nato večerna zabava na treh odrih.
Oglej si celoten članek

Največja študentska zabava v mestu ob Dravi – Lampijončki bo v torek, 17. maja, že 31. privabljala s študentskimi igrami in splošno zabavo. "Prerasli so v edini pravi študentski praznik, ki vsakoletno združuje množice študentov," je pojasnila Lidija Novak iz Študentske organizacije univerze v Mariboru. Tokrat se bodo Lampijončki odvijali na dveh prizoriščih.

Začeli se bodo ob 12. uri s tradicionalnimi Lampijončkovimi igrami v okolici Štuka, osrednja večerna prireditev pa bo potekala pred Mariborskim otokom. Od 19.30 ure se bodo na treh odrih – glavnem, elektro in mariborskem – zvrstili različni glasbeniki. Na glavnem odru bodo med drugimi nastopili Big Foot Mama, MI2 in Tinkara Kovač.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.