Čaka nas deset dni sonca

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Čaka nas deset dni sončnega vremena. Temperature zjutraj pod lediščem, čez dan do deset stopinj.
Oglej si celoten članek

Danes ponoči bo Slovenijo za kratek čas zajela oblačnost, ki bo s seboj prinesla tudi rahel dež. Vendar bo ta do jutra že prenehal. Čaka nas sončen konec tedna.

"Konec tedna nas čaka sončno vreme. V soboto je lahko ponekod še oblačno. Na Primoskem bo zapihala burja," nam je povedal dežurni meteorolog na Agenciji Republike Slovenije za okolje Uroš Strajnar.

Temperature do 10 stopij

"Temperature med vikedom bodo zjutraj pod lediščem, čez dan pa tja do deset stopinj, kar je ob sončnih dnevih v tem letnem času normalno. Sončno in suho vreme se bo po zadnjih prognozah nad Slovenijo zadrževalo vsaj deset dni," pravi dežurni meteorolog.

Sončno bo tudi na morju in v gorah. Na Primorskem bo sicer pihala zmerna burja, bodo pa temperature zato prijetnejše. Gibale se bodo od osem stopinj zjutraj do devetnajst stopnij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.