Čakajoč na študente

Foto: Žurnal24 Krajnc računa, da bo dom odprl konec avgusta. (Foto: Mediaspeed)
Zasebni študentski dom. Odprli naj bi ga avgusta.
Oglej si celoten članek

Zasebni študentski dom na Smetanovi ulici v Mariboru počasi dobiva podobo. Po več letih, ko je stavba propadala, vmes je bila izdana tudi odločba o rušitvi, lastnik Marjan Krajnc pa nikakor ni zbral vseh potrebnih dovoljenj, naj bi letos dobila končno podobo.

Kljub dejstvu, da dom gradi Gradbeno podjetje Ptuj oziroma MTB, ki sta v težavah, se Krajnc ne boji, da bi dela zamujala ali da ne bi bila izvedena. “Računamo, da bi dom lahko odprli do avgusta. Tako bodo sobe za študente na voljo že v novem študijskem letu,” je povedal. Zaradi pomanjkanja študentskih sob v Mariboru pa investitor oziroma njegovo podjetje Kolokvij pričakuje, da bo po prostih posteljah veliko povpraševanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.