Čakalne dobe na meji s Hrvaško

Foto: Prometno-informacijski center Zastoj pri Brezovici Foto: Prometno-informacijski center Zastoj pri Brezovici Foto: K. Kl. Gneča na avtocesti proti primorski Foto: K. Kl. Gneča na regionalni cesti od Brezovice proti Vrhniki Foto: K. Kl. Gneča na regionalni cesti od Brezovice proti Vrhniki
Promet po državi je zgoščen. Gost promet z zastoji na mejnih prehodih.
Oglej si celoten članek

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste  je primorska avtocesta pred cestninsko postajo Log v smeri Ljubljane zaradi prometne nesreče zaprta.

Na mejnem prehodu Gruškovje vozniki tovornih vozil pri izstopu iz države čakajo 45 minut.

V Kranju bo zaradi sanacije krožišča do 17. 6. 2012 do 16. ure zaprt Rondo Kranj (Primskovo). Obvoz po lokalnih cestah.

Danes do 32 stopinj, morje že zjutraj 22 stopinj

Danes bo v slovenskem primorju pretežno jasno, pihali pa bodo šibki lokalni vetrovi. Morje bo mirno do rahlo vzvalovano. Najvišje temperature bodo do 27 stopinj Celzija, poročajo iz agencije za okolje. Morje se je pri Kopru včeraj popoldne segrelo do skoraj 24 stopinj Celzija.

Drugod po Sloveniji bodo najnižje jutranje temperature od 8 do 15 stopinj, najvišje dnevne od 27 do 32 stopinj Celzija. Sončno in vroče vreme je napovedano tudi za prihodnje dni, so še zapisali na agenciji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:27 16. Junij 2012.

    bi bilo prav, ko bi kdo odstranil še kakšno vašo neprimerno vsebino tipa "omamna ritka," kajne PM?

  • zic
    10:23 16. Junij 2012.

    zakaj vi raje ne napišete, da je gužva zaradi nesreče na Brezovici ne pa zato ker kao jih gre tolk …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.