Čakanje do februarja

Foto: Žurnal24 Gradis skupina G želi za dokončanje garažne hiše pod Kongresnim trgom dodatnih 1
Kongresni trg. Kdaj bo končana garaža, bo odločila zima.
Oglej si celoten članek

“Izvajalec ima nekaj tehtnih razlogov, ki opravičujejo prošnjo za podaljšanje roka, vendar našega odgovora ne bo do februarja,” je na vprašanje, ali bo podaljšal rok za dokončanje garažne hiše pod Kongresnim trgom, odgovoril župan Zoran Janković.

Povedal je, da bo sicer naslednji teden zabetonirana najnižja plošča, izvajalci pa nadaljujejo tudi preostala dela, ki jih bodo na občini ves čas spremljali. Tako bodo počakali, da vidijo, kako huda bo zima. Župan namreč meni, da bodo lahko izvajalci – če hude zime ne bo – delali izolacijo in bo zato rok lahko ostal, kakršen je, če bo zima huda, pa ta dela ne bodo mogoča. Izvajalec del Gradis skupina G je sicer že avgusta zaprosil za podaljšanje roka z marca na 11. julij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.