Čakanje ne pomaga

Pobuda. Poplavljene naj občina oprosti plačila nadomestila.
Oglej si celoten članek

"Občina naj letos odpiše obveznosti plačila nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča občanom, ki so utrpeli škodo v septembrskih poplavah," v svoji poslanski pobudi predlaga svetnik Andrej Rajar.

"Upam, da bo župan pobudo uvrstil na dnevni red naslednje seje in da me bodo svetniški kolegi podprli," dodaja svetnik. Na decembrski seji je že uspel s pobudo, da so svetniki sejnino namenili za poplavljence.

Sicer pa prizadeti po poplavah ugotavljajo, da samo čakanje na državo in Evropo, ki naj bi prispevali denar za poplavljene, nima smisla. Pomoč pričakujejo predvsem od občine, ki na računu še vedno hrani slabih 50 tisočakov humanitarne pomoči, ki so jo prispevali občani, a je ne razdeli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.