Čakata nas sonce in veter

Foto: iStockphoto
Foto: iStockphoto
Ta konec tedna nas čaka lepo in sončno vreme. A za kratke rokave še ne bo primerno, saj bo precej vetrovno. Sončno vreme se nam obeta tudi na začetku prihodnjega tedna.
Oglej si celoten članek

Ta konec tedna bo kot nalašč za gibanje v naravi. Na svoj račun bodo prišli vsi tisti, ki bi radi spet začeli urejati vrt, in tisti, ki si vikendov brez sprehodov v naravi in hribolazenja ne morejo predstavljati.

Na Agenciji za okolje so za zurnal24.si dejali, da bo tako v soboto kot v nedeljo sončno. Medtem ko se bodo dnevne temperature še v soboto gibale pri okoli 10 stopinjah Celzija, bodo v nedeljo že narasle blizu 15 stopinjam Celzija.

A kljub temu ne pozabite na kakšno vetrovko ali jopico, saj boste zaradi razmeroma vetrovnega vremena občasno imeli občutek, da je ozračje hladnješe.

Lepo vreme se obeta tudi Primorcem, a bo tam čez vikend pihala zmerna burja (od 70 do 100 kilometrov na uro).

Lepo vreme tudi na začetku prihodnjega tedna

Po napovedih vremenoslovcev se nam lepo vreme obeta tudi na začetku prihodnjega tedna.

Velika požarna ogroženost naravnega okolja, razen v krajih s snežno odejo, bo tako še naprej veljala po vsej državi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.