Preverite: Odpovedi prireditev kar po tekočem traku

Foto: Anže Petkovšek Cankarjev dom
Strah pred širjenjem koronavirusa: Organizatorji zabavnih in kulturnih dogodkov kar po vrsti odpovedujejo dogodke.
Oglej si celoten članek

Iz Cankarjevega doma so sporočili, da zaradi povečane stopnje tveganja odpovedujejo vse prireditve, kjer bi se zbralo več kot sto ljudi. Vsi koncerti in prireditve so do nadaljnjega odpovedani oziroma prestavljeni. 

Odpovedan je, denimo, današnji koncert skupine MI2.

 

Pred nekaj urami so na vladni novinarski konferenci sporočili, da je odpovedan oziroma prestavljen današnji koncert Andree Bocellija v ljubljanskih Stožicah. Kako bo s poleti v Planici, še ni jasno. Zelo verjetno je, da bodo potekali brez gledalcev.

Ministrstvo za zdravje pripravlja sklep, s katerim namerava v primeru povečane nevarnosti prepovedati vse večje prireditve in vse prireditve v zaprtih prostorih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • ode
    08:16 8. Marec 2020.

    Najprej zdravje, potem pa kultura. To so vedeli že stari Rimljani.

  • 23:37 7. Marec 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

  • 20:12 7. Marec 2020.

    ja enkratno, a se ta virus da kje dobit, jest bi ga probal, pa če preživim, pač preživim, lahko pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.