Cariniki zasegli 24 tisoč cigaret in steroide

Foto: Carinska uprava RS
Foto: Carinska uprava RS
Zavojčki so bili skriti v lesenih polknih, v kombiju pa jih je prevažal državljan BiH.
Oglej si celoten članek

Cariniki ljubljanskega mobilnega oddelka so zadnjo nedeljo v oktobru med nadzorom na ljubljanski južni obvoznici v kombiniranem vozilu našli 24 tisoč neprijavljenih cigaret različnih znamk. Kombi je vozil državljan Bosne in Hercegovine.

Zavojčki, opremljeni s tobačnimi znamkami BiH, so bili skriti v lesenih polknih ter najverjetneje namenjeni za italijanski črni trg. Cariniki so blago zasegli, zoper voznika pa uvedli postopek o prekršku.

Naročniki fizične osebe

Cariniki izpostave Pošta Ljubljana pa so prejšnji ponedeljek odkrili več pošiljk blaga, ki ga je prepovedano uvažati v Slovenijo. V treh pošiljkah iz Turčije in Tajske so našli prepovedane anabolične androgene steroide in 20 ampul z učinkovino drostanolon, 30 ampul testosterona ter 200 kapsul s poživilom sibutraminom. Iz Hongkonga je prispela pošiljka s teleskopsko palico, ki se uvršča med hladno orožje. Vse pošiljke so bile naslovljene na fizične osebe, cariniki pa bodo blago predali ljubljanskim policistom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.