Časar: Ostajam!

Foto: Žurnal24 Razrešeni predsednik uprave Luke Koper, Robert Časar
Prvi mož Luke Koper Robert Časar zanika govorice, da bo ta teden odstopil s položaja predsednika uprave.
Oglej si celoten članek
˝Gre zgolj za govorice. Potegoval se bom še za en mandat, če me bodo lastniki podprli,˝ pravi prvi mož Luke Robert Časar. V podjetju so se razširile govorice, da bo ta teden odstopil s položaja predsednika uprave. Individualna pogodba naj bi mu omogočala odpravnino v višini 24 plač oziroma blizu 380 tisoč evrov bruto. Po govoricah naj bi ga sicer k odstopu poskušali prepričati odposlanci Kapitalske družbe (drugega največjega posamičnega lastnika), ki jo vodi Borut Jamnik.

Ta se je minuli teden sicer s Časarjem sešel, trdi pa, da so se pogovarjali le o nadzornem svetu Intereurope, ki mu redni mandat poteče decembra. Luka je namreč četrtinska lastnica Intereurope, a brez svojega nadzornika v njej.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.