Časar zanika podkupnino

Foto: Žurnal24 “Del odpravnine, ki mi pripada (po naših izračunih gre za 288 tisoč evrov, op. p
Robert Časar zanika, da bi od Mikuža ali Prijatelja prejel kakršno koli podkupnino.
Oglej si celoten članek

V sodnem procesu proti poslancu Srečku Prijatelju je danes pričal nekdanji predsednik uprave Luke Koper Robert Časar. Poudaril je, da od obtoženega Prijatelja in novogoriškega podjetnika Marjana Mikuža ni prejel nobene podkupnine. Kot je dejal, se je z njima večkrat sestal, vendar je bilo srečanje zgolj poslovne narave. Izmenjali naj bi si tudi nekaj SMS-sporočil, a besede so tekle zgolj o poslih, poteku nakupa zemljišč, a nič o provizijah.

Foto: Žurnal24 Sre%C4%8Dko prijatelj na sojenju

 



Časar je bil sicer že minuli teden pozvan na sodišče, a je pričanje zavrnil, saj, kot je povedal, iz postopka ni bilo razvidno, ali nastopa kot priča ali osumljenec. Tožilstvo je namreč zahtevalo razširitev preiskave, saj Časarju očita zlorabo položaja in nedovoljeno prejemanje daril.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.