Če bi bil dež, denar obdržijo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Če bo dež, denarja za vstopnice ne bodo dobili nazaj.
Oglej si celoten članek

Če bi danes deževalo in bi koncert 50 let Slovenske popevke na Kongresnem trgu odpadel, kupci vstopnic denarja ne bi dobili nazaj.

"Zato ker bi prireditev prestavili na drugo lokacijo ali drug termin," je pojasnila Tanja Wondra s Festivala Ljubljana, ki je organizator nocojšnjega koncerta. Našega bralca, ki je za vstopnico plačal 39 evrov, je namreč zmotil napis na njej, da če se prireditev prekine zaradi dežja ali izpada elektrike, Festival Ljubljana za to ne odgovarja, na kar ga pred nakupom ni nihče opozoril. Na vstopnici prav tako piše, da denarja za kupljene vstopnice ne vračajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:59 21. Junij 2012.

    Prodam 2 vstopnici za Gala koncert - POLETNA NOČ (Festival Ljubljana), ki bo v četrtek, 21. 6. 2012, na Kongresnem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.