Če ga prepoznate, takoj pokličite policijo

Foto: PU Kranj Tat Foto: PU Kranj Tat
Kriminalisti obravnavajo drzno tatvino in prosijo za pomoč.
Oglej si celoten članek

"Kriminalisti v živilski trgovini nasproti Železniške postaje na Jesenicah obravnavajo drzno tatvino. Storilec, star med 30 in 35 let, visok okoli 180 cm, oblečen v modra oblačila, je okoli 9.40 pristopil do blagajne in odtujil gotovino. Stekel je proti gimnaziji," so sporočili s kranjske policijske uprave.

Poslali so tudi fotografijo storilca. 

"Kdor ima informacije o dogodku ali je videl oziroma prepozna to osebo, naj podatke prosimo sporoči na interventno številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200," prosijo policisti.

Foto: PU Kranj Tat

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:59 26. Junij 2019.

    mal je podoben serpentinšku ;)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.