Če ga srečate, ga ne ustavljajte, ampak pokličite policijo!

Foto: PU Ljubljana 44-letnik iz BiH Foto: PU Ljubljana 44-letnik iz BiH Foto: PU Ljubljana 44-letnik iz BiH
Policija išče 44-letnega državljana BiH.
Oglej si celoten članek

Policija na podlagi odredbe Okrajnega sodišča v Ljubljani od začetka novembra 2019 išče 44 letnega moškega, državljana BIH.

"Oseba je brez znanega bivališča in se izmika postopkom s policisti, nazadnje je bila opažena na območju Ljubljane," pravi Aleksandara Golec s PU Ljubljana. "Javnost naprošamo, da v kolikor bi moškega s fotografije kjerkoli opazili ali o njegovem nahajanju karkoli vedo, da o tem takoj obveščajo policijo na številko 113 ali anonimni telefon 080 1200 in naj ne poskušajo osebe zadržati, saj je nepredvidljiva."

xxx

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:04 18. November 2019.

    ni zastonj info, plačajte

  • 14:42 18. November 2019.

    Kva se je pa temu z obrazom zgodlo..??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.