Če ju poznate, takoj pokličite policijo

Foto: PU Maribor Moška, ki sta poškodovala gostilno Rožmarin v Mariboru
Kriminalisti iščejo dva moška, domnevno odgovorna za povzročitev splošne nevarnosti.
Oglej si celoten članek

Mariborski kriminalisti obravnavajo kaznivo dejanje povzročitev splošne nevarnosti, ki je bilo storjeno 28. marca 2019 ob 2.34, na Gosposki ulici v Mariboru. Neznani storilec je takrat s pirotehničnim sredstvom poškodoval steklo gostinskega lokala.

Šlo je za poškodovanje restavracijo Rožmarin v središču Maribora, kar je bil že tretji napad na osebno premoženje mariborskega župana Saše Arsenoviča v zadnjih dneh.

S kraja kaznivega dejanja sta pobegnila dva neznana moška, ki ju je posnela nadzorna kamera.

Vse, ki bi karkoli vedeli o tem dejanju ali prepoznajo moška na priloženih fotografijah, policisti prosijo, da jim to sporočijo na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Foto: PU Maribor Moška, ki sta poškodovala gostilno Rožmarin v Mariboru

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 01:37 23. Maj 2019.

    Ali veš, kje lahko najdeš žensko za eno noč? > > > > www.Sexcoss.Com

  • 20:43 22. Maj 2019.

    ja pa jade tud če bi jih ne bi povedal

  • 19:56 22. Maj 2019.

    Če ju poznate, takoj pokličite policijo..............kdor zaupa policiji .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.